Alle belangrijke beveiligingsbehoeften worden gedekt door negen kernbeveiligingsmodules, waaronder video, toegangscontrole, bezoekers, tijdregistratie, voertuig, alarmdetectie, intelligente analyse, digital signage en onderhoud. Wat uw situatie ook is, wij verzorgen elk gewenst aspect.

Andere mogelijkheden zijn:

Smart bewakingscamera

Beweging detectie met onderscheid in dieren, personen en auto’s. Het is ook mogelijk dat ze nummerborden lezen en toegang verlenen tot het erf. Of ’s nachts in kleur beelden bekijken en opslaan.

Videodeurbel

Luxe video intercom die op al uw apparaten te benaderen is. Thuis en op afstand. Heeft ook beweging detectie en nachtzicht. 

Videodeurbel deluxe met gezichtsherkenning en automatisch slot

Luxe video intercom met gezichtsherkenning en aansturing van bv. een elektrisch slot.

Nood accu

Wanneer de stroom uitvalt, blijven de essentiële onderdelen van uw SMART installatie functioneren. Het is ook mogelijk led strips te blijven voeden tijdens stroomuitval die de weg naar de uitgang aangeven.

Detectie van gevaarlijke gassen en/of rook

Een SMART installatie detecteert dit niet alleen, maar kan u ook informeren waar u ook bent, verlichting aanzetten, gaskraan sluiten, stroomtoevoer verbreken, deuren/sloten openen, gordijnen openen etc.