Slimme Woning: Ontspan, Wij Regelen Alles

Droom je van een huis dat niet alleen slim is, maar ook jouw leven makkelijker maakt? Wij nemen die zorg uit handen. Bij ons staat jouw comfort en luxe centraal, en wij zorgen ervoor dat je huis aan al jouw wensen voldoet.

 1. Jouw Huis, Slim Geregeld Wij transformeren jouw huis in een slimme woning. Van verlichting die je verwelkomt tot beveiliging die waakt als je weg bent - wij regelen het. Met onze oplossingen bedien je alles eenvoudig vanaf je smartphone of tablet.

 2. Een Slimme Woning in 5 Stappen: Wij Zorgen voor Alles

  1. Uitgebreide Inventarisatie: Wij luisteren naar jouw visie en wensen om een perfect op maat gemaakte slimme woning te realiseren.
  2. Plattegronden Analyseren: Samen met jou en de professionals zoals de (interieur)architect en installateur, zorgen wij voor een naadloze integratie van techniek in jouw woning.
  3. Overzichtelijk Plan: Wij creëren een gedetailleerd overzicht van alle technieken en de planning, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
  4. Installatie en Programmering: Wij coördineren met alle betrokken partijen om de installatie en programmering vlekkeloos te laten verlopen.
  5. Wensen Finetunen: Na de installatie blijven wij beschikbaar om jouw ervaring te perfectioneren en jouw woning verder te personaliseren.
 3. Bespaar Geld en Energie Wij helpen je om slim te besparen op je energierekening met producten die jouw huis efficiënter maken.

 4. Veiligheid en Beveiliging Wij zorgen voor jouw veiligheid met slimme camera’s en alarmsystemen die je met een gerust hart achterlaten.

 5. Ultiem Comfort en Luxe Wij bieden luxe en gemak met geavanceerde functies die jouw huis transformeren in een oase van comfort en luxe. Denk hierbij aan automatische gordijnen, multi room Hi-Fi audio, design verlichting etc.

Laat ons jouw slimme woning creëren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan. Wij zorgen voor de rest!