Joeri Blaauboer. In 1981 werd ik geboren in Midlaren en ik groeide op in het bedrijf van mijn ouders; Buitenhuis de Veenhorst.
Tegenwoordig woon ik samen met mijn gezin in Haren (Groningen). In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te kitesurfen of te mountainbiken in de natuur.

Passie voor techniek en commercie. Ik denk graag met u mee. Met mijn creativiteit inspireer ik u om uw leef comfort te verhogen en een extra veilig gevoel te creëren. Ik sta altijd klaar om jullie van nieuwe oplossingen te voorzien.   

Maarten Vranckx, passie voor techniek en innovatie. Ik gebruik mijn technische kennis om steeds de uitdaging aan te gaan hoe we het leven nog gemakkelijker en intelligenter kunnen maken. Als Smart Home Architect integreer ik de nieuwste systemen ten behoeve van de bewoner.

Met 10 + jaar ervaring in de Domotica werk ik het liefste met de nieuwste technieken. 

Vertrouwen is van groot belang aangezien wij alles op uw telefoon, tablet of computer instellen. Neemt u daarom gerust contact met ons op om eerst kennis te maken. Vanzelfsprekend is dat corona-proof en vrijblijvend.