Comfortabel, duurzaam en veilig wonen.

Home » Diensten » Zakelijke dienstverlening

Uiteraard wilt u overal de beste internet toegang. 

Een goed netwerk die alle hardware met elkaar verbindt en snelle WiFi voor alle draadloze apparaten is tegenwoordig van essentieel belang. 

Hiernaast kunt u ook denken aan televisies, internet/mobiel abonnementen, VOIP bellen met Cloud centrale, online cloud werkplek (thuiswerken) en  toegangscontrole / tijdregistratie. 

 

Wij werken samen met een ICT bedrijf in het noorden van Nederland. De communicatie wordt via ons opgestart en mogelijk sluiten er meteen of later specialisten bij aan. 

Uw krijgt rechtstreekse contactpersonen en daarom hoeft u niet in de wachtrij te staan bij KPN, Ziggo etc. 

 

Hoe werkt VOIP bellen met een cloud centrale?

Zakelijke telefonie

Wilt u als ondernemer geen dure investeringen in een fysieke telefooncentrale en het onderhoud en de beveiliging ervan? Dan is bellen via internet (Hosted VoIP) de ideale oplossing. Uw medewerkers bellen via de cloud en u beschikt over een virtuele telefooncentrale in een beveiligde datacenter. Gebruikt u Office 365? Dan beschikt u met een slimme belapplicatie over vergelijkbare mogelijkheden.

De voordelen

  • Professionele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter
  • Uitgebreide functionaliteiten, optimale bereikbaarheid 
  • Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers
  • Veilig, betrouwbaar en op meerdere datacenters gehost
  • Kans op storing of uitval is minimaal

 

Professioneel en voordelig functionaliteiten

Met uw eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik u over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, call centre functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van uw bedrijf.

 

Kosten besparen

Met zakelijke telefonie bespaart u flink op uw zakelijk belverkeer en abonnementskosten. U hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of functionaliteiten en het verhuizen van medewerkers naar een andere werkplek gebeurt eenvoudig in de cloud.

 

Veilig en betrouwbaar

Jouw virtuele telefooncentrale wordt gehost op meerdere datacenters die wijzelf beheren. Daarmee bent u altijd verzekerd van veilige, betrouwbare telefoonverbindingen en is de kans op storing of uitval minimaal.