Wat is een smart home hub?

Met een smart home hub koppelt u verschillende slimme producten in huis aan elkaar. U bedient ze zo via één centraal apparaat. Het aansturen van uw slimme apparaten doet u met een app, maar vaak ook met behulp van een spraak assistent.

 

Koppel u slimme apparaten

Een smart home hub regelt de samenwerking tussen alle slimme producten in huis. De hub koppelt namelijk alles aan elkaar. Zo communiceert een smart lamp bijvoorbeeld met uw telefoon, maar ook met andere slimme apparaten. Een smart home hub stuurt alles aan via een platform, zoals Google Assistent. Het is daarom handig als al uw apparaten met 1 platform compatibel zijn. Een geavanceerde smart home hub koppelt ook apparaten met verschillende platforms en communicatietechnieken aan elkaar.

 

Stuur alles centraal aan

Omdat u een smart home hub koppelt aan tientallen andere apparaten wordt deze het hart van uw slimme huis. U hebt geen aparte apps meer nodig om bijvoorbeeld uw slimme thermostaat of ip-camera aan te sturen. In plaats daarvan doet u dit met één app, geef uw spraakopdrachten of gebruik het beeldscherm van de hub. Hoe meer slimme apparaten u hebt, hoe prettiger het is om ze centraal te bedienen. Met een hub is uw huis voorbereid op de toekomst.