HOMEY PRO - DE ALLESKUNNER

Aangezien u nu voor ieder apparaat een aparte app moet installeren, kan dit erg verwarrend zijn en werken de apparaten niet samen. Dit kan deels opgelost worden met HomeKit en Google Home, maar de mogelijkheden daarin zijn zeer beperkt. 

Homey kan echt alles centraliseren in één apparaat en app. Het ondersteunt alle bekende protocollen (Zigbee, Z-Wave, Bluetooth, WiFi en 433 Herz zoals klik aan klik uit) en laat ze met elkaar samenwerken en communiceren. 

 

U kunt de Homey Pro bij ons bestellen en het is mogelijk dat wij hem komen installeren en programmeren. 

 

Extra informatie:

U kunt de Homey opdrachten geven via Facebook Messenger, Google assistent, Alexa en Siri. Maar het beste is de opdrachten automatisch uit te laten voeren wanneer er iets gebeurt zoals een beweging sensor die afgaat of een knop wordt ingedrukt etc. Er kan dan simpel een lamp aangaan of alle lampen in het huis + SONOS speakers pauzeren + TV uit + enzovoort enzovoort. De mogelijkheden en variabelen zijn echt eindeloos. 

Alle apparaten overzichtelijk per kamer en verdieping ingedeeld. Zo kunt u gemakkelijk de apparaten handmatig bedienen. 

De logica hoe Homey werkt is ALS er iets gebeurt, EN (eventueel voorwaarde toevoegen) , DAN moet je deze opdrachten gaan uitvoeren. Dit heet een flow. 

Alle apparaten die hun energie verbruik kunnen verzenden voegt Homey samen in een overzicht. Hierdoor heeft u controle en kunt u apparaten (tijdelijk) uitschakelen om kosten te besparen. 

De energie meting kan u ook melding op uw telefoon geven wanneer bijvoorbeeld de vaatwasser of wasmachine klaar is met het verbruik, tijd en kostenoverzicht. 

Met Homey Insights heeft u een volledig overzicht met diagrammen en tijdverloop. 

Uiteraard kunt u ook uw thermostaat aan en uit laten gaan wanneer u in of uit uw woning / pand bent. Dit kan met behulp van uw GPS locatie op uw telefoon, wanneer u verbind met het WiFi netwerk, op een bepaalde tijd, enzovoort.  

Homey stuurt u push meldingen wanneer er camera's gekoppeld zijn met een schermafbeelding en kan automatisch acties ondernemen om de indringer af te schrikken zoals lampen aan en geluid over uw slimme speakers afspelen.