Zo ontwerpen wij een Smart Office / Smart Home / Slimme Villa #domotica #SmartHome #slimmevilla #smartbuildings #smart #lichtplan #slimbouwen #slimmeverlichting #slimmethermostaat #slimmespeaker

 

Met overal perfecte WiFi!

Wilt u ook overal goede WiFi (en eventueel Bluetooth en Zigbee) zonder te switchen van WiFi punt? Dan is een WiFi mesh netwerk aan te bevelen. Gemakkelijk te configureren met meerdere netwerken en beveiligingsniveaus, zodat alle gebruikers en apparaten gescheiden kunnen worden. 

Voor een intensiever gebruik met meer dan twee gebruikers en positieschema's maken wij een advies op maat. 

Lampen die automatisch uitgaan wanneer u van huis vertrekt en aangaan wanneer u thuiskomt.  Wanneer de sensoren beweging EN te weinig licht detecteren (binnen of buiten) gaan de lampen geleidelijk aan. 

Heeft u inbouwspots / design lampen dan adviseren wij welke aansturing ze nodig hebben. Neem hiervoor contact met ons op. 

Overal goed geluid zonder snoeren gewenst? Dan is SONOS een goede oplossing.  Er is ook een bioscoop opstelling te realiseren met SUB. Wakker worden met rustgevende muziek en subtiele lichteffecten, het kan allemaal. 

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden zoals onzichtbare speakers en betere home cinema opstellingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Overal in huis een prettige temperatuur; dat regelen slimme thermostaten. Ze helpen ook met besparen op uw energie rekening omdat ze weten wanneer er iemand aan-/afwezig is. 

Dit is een voorbeeld van GOOGLE Nest (hele serie met slimme apparaten), maar er zijn natuurlijk meerdere merken mogelijk. 

Voor advies over SMART radiatorknoppen / vloerverdelers die weten wanneer er een raam openstaat, neem contact met ons op.

Erg handig, een slimme video deurbel. Hij signaleert personen bij uw voordeur, maakt een video opname (ook 's nachts), legt contact met uw telefoon / tablet en u kunt praten met de persoon die aanbelt of rondhangt. 

Het is uit te breiden met een automatische deurslot en deurdranger zodat wanneer uw gezicht herkent wordt, de deur automatisch opent. 

Er zijn verschillende aanbieders. Wij zoeken samen met u naar de gewenste variant. 

Bewaking camera's hebben een afschrikkende werking en registeren de beweging rondom uw pand. Bij gedetecteerde beweging kunnen ook de lampen binnen aan gaan en een geluidssignaal klinken (bijvoorbeeld een blaffende hond). Zo voorkomt u dat een mogelijke indringer zijn plannen doorzet.

Voor professionele camera bewaking van uw pand kunt u het beste contact met ons opnemen.

Heeft u al een aantal SMART systemen / producten in huis en lukt het niet om ze samen te laten werken met Google Home of Home Kit? Dan is Homey de perfecte SMART hub die dit kan creëren. Tevens kunnen verschillende Chinese producten gecombineerd worden met bijv. SONOS en Philips Hue.

Het is aan te raden om zelf studie te maken van de app of met ons alle wensen doornemen en laten programmeren. 

Met FIBARO kunt u of kunnen wij uw huis volledig automatiseren zonder toegang tot het internet en met minder storingen, omdat andere signalen gebruikt worden. 

Dit is de perfecte oplossing, ook voor bestaande bouw, omdat het bijna volledig retrofit is, draadloos - en bedraad aangelegd kan worden. Het heeft dezelfde functionaliteiten als een zeer kosten intensief bedraad systeem.

Wij integreren en programmeren naar wens al uw apparaten op dit platform. Zo wordt uw Smart Home volledig afgestemd op uw lifestyle. 

Neem a.u.b. contact met ons op voor het beste advies.