Comfortabel, duurzaam en veilig wonen.

Home » Systemen

Overal goede WiFi!

Wilt u ook overal goede WiFi (en eventueel Bluetooth en Zigbee) zonder te switchen van WiFi punt? Dan is een WiFi mesh netwerk aan te bevelen. Gemakkelijk te configureren met meerdere netwerken en beveiligingsniveaus, zodat alle gebruikers en apparaten gescheiden kunnen worden. TP-Link heeft prima prijs-kwaliteit producten.

Voor een intensiever gebruik met meer dan vier gebruikers adviseren wij andere merken met snellere hardware.

Lampen die automatisch uitgaan wanneer u van huis vertrekt en aangaan wanneer u thuiskomt.  Wanneer de sensoren beweging detecteren (binnen of buiten) gaan de lampen aan. De Philips HUE lampen en sensoren vergemakkelijken uw leven en zorgen tegelijk voor meer veiligheid en inbraakpreventie. De Hue White (ambiance) en Filament (vintage) lampen gebruiken het witlicht spectrum en alle lampen zijn te dimmen zonder dimschakelaar. In de film kunt u bekijken hoe ze ook uw game of film ervaring kunnen verrijken. 

Heeft u inbouwspots / design lampen dan adviseren wij andere oplossingen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Overal goed geluid zonder snoeren gewenst? Dan is SONOS een goede oplossing.  Er is ook een bioscoop opstelling te realiseren met SUB. Wakker worden met rustgevende muziek en subtiele lichteffecten, het kan allemaal. 

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden zoals onzichtbare speakers en betere home cinema opstellingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Overal in huis een prettige temperatuur; dat regelen slimme thermostaten. Ze helpen ook met besparen op uw energie rekening omdat ze weten wanneer er iemand aan-/afwezig is. 

Dit is een voorbeeld van GOOGLE Nest (hele serie met slimme apparaten), maar er zijn natuurlijk meerdere merken mogelijk. 

Voor advies over SMART radiatorknoppen / vloerverdelers die weten wanneer er een raam openstaat, neem contact met ons op.

Erg handig, een slimme video deurbel. Hij signaleert personen bij uw voordeur, maakt een video opname (ook 's nachts), legt contact met uw telefoon / tablet en u kunt praten met de persoon die aanbelt of rondhangt. 

Het is uit te breiden met een automatische deurslot en deurdranger zodat wanneer uw gezicht herkent wordt, de deur automatisch opent. 

Er zijn verschillende aanbieders. Wij zoeken samen met u naar de gewenste variant. 

De NETATMO SMART beveiligingscamera's zijn te integreren binnen de Home Kit (Apple iPhone). Deze is ook uit te breiden met een binnen camera en sensoren.

De buitencamera's hebben een afschrikkende werking en registeren de beweging rondom uw pand. De NETATMO buitencamera schrikt ongewenst bezoek af door de geïntegreerde lampen. Ook de Philips Hue lampen binnen zijn te koppelen aan deze camera. Bij gedetecteerde beweging gaan tegelijk ook de lampen binnen aan en kan er een geluidssignaal klinken (bijvoorbeeld een blaffende hond). Zo voorkomt u dat een mogelijke indringer zijn plannen doorzet.

Voor professionele camera bewaking van uw pand kunt u het beste contact met ons opnemen.

Met FIBARO kunt u of kunnen wij uw huis volledig automatiseren zonder toegang tot het internet en met minder storingen, omdat andere signalen gebruikt worden. 

Dit is de perfecte oplossing voor bestaande bouw omdat het bijna volledig retrofit is. Het heeft dezelfde functionaliteiten als een zeer kosten intensief bedraad systeem. Wij integreren naar wens al uw apparaten op dit platform. 

Heeft u al een aantal SMART systemen / producten in huis en lukt het niet om ze samen te laten werken met Google Home of Home Kit? Of wilt u een uitgebreid SMART huis laten ontwerpen? Dan is Homey de perfecte SMART hub die dit kan creëren. Tevens kunnen verschillende Chinese producten gecombineerd worden met bijv. SONOS en Philips Hue.

Het is aan te raden om zelf studie te maken van de app of met ons alle wensen doornemen en laten programmeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!